Puolivuosittain Alma uskollisesti avustaa Ihmistään autonrenkaiden vaihdossa. 

Ensin mennään kellariin, vieritetään säilössä olleet kumit varastosta (luonnollisesti jokaista pitää saattaa nenä tuhisten pitkin keltsun käytävää) ja viedään hissiin. Tämän jälkeen A kiipeää rappuset ja Ihminen saattaa renkaat hissillä katutason kerrokseen. Ihan pikkupentuna Almis ei millään meinannut tajuta että "täällä se meni tuohon koppiin ja tuolla ilmestyi esiin". Nyt aikuisena siirtymä kerrosten välillä on Almalle ihan tavallinen ilmiö (mutta luultavasti yhtä ymmärrettävä kuin teleportaatio olisi keskiajan ihmiselle).

Sitten rontataan renkaat rapusta autoon, ja jonkin ajan päästä vaihdetut autosta rappuun. Ja loppu toistuu päinvastaisessa järjestyksessä: pyörylät hissiin, koira portaita myöten kellarikerrokseen, jossa emäntä ja renkaat ovatkin jo sopivasti valmiina paimennettaviksi kohti säilytyskomeroa.

"Varasto on varmistettu, ei vihollisia voimia läsnä. Renkaat voi siirtää loppusijoituspaikkaan" (tällä kertaa apulaisen apulaisena mukana iloriepu, ex-hylje):

 

[Mainittakoon että renkaat vaihdettiin jo hollin aikaa sitten (niin kuin lakikin määrää), mutta raportointia haittasi lauman kirjurin siirtyminen ikkuna-ajasta omena-aikaan. Toisin sanoen posahtamassa ollut Windows-pc korvautui yllättäin Applen koneella ja uuden filosofian opettelu on hidastanut päivityksiä. Mutta ehkä tämä tästä kehkeytyy...]