Ronja tuli jokin aika sitten pikauusintana kylään ja Alma osoitti selviä sulamisen merkkejä :-D

Kyseessä saattaa olla ilmaston yleinen lämpeneminen, sillä samaan aikaan (ah niin tervetullut) talvisää vaihtui takaisin syksyiseen vesisateeseen ja loskaan. Mutta olipa syy mikä tahansa, pääasia on että tylypahka-Alma on kadonnut ja tuttu, virkeä ja huumorintajuinen Alma on palannut kuvioihin :-D
[Herra paratkoon noita hormooneja!]

Loistavaa on myös sään muuttuminen jälleen talvisemmaksi. Lunta ei ole paljon mutta ainakin ollaan toistaiseksi pakkasen puolella! Almaa ei rapakeli tietenkään haitannut, mutta Ihminen alkoi tuskastua jatkuvaan tassupyykkiin.

Sovinnon symboliksi kuva aivan joulukuun alusta, jolloin maassa oli vielä sekä lumi että rauha. Ronja on löytänyt haastavan kepin ja Alma lähestyy selkein riistoaikein:
1131555.jpg

No, nyt on uusi kylävieras Venni saapunut ja reipas leikkitappelu alkoi heti tyttöjen tavatessa ovella. Tätä kirjoitettaessa on käynnissä hurja painin jytke, jota seuratessa muistuu mieleen joskus muinoin ulkoa opeteltu (nyt jo aivosta iäksi kadonnut) litania saksankielen prepositioista "an auf gegen hinter unter zwischen über" (tai jotain sinne päin), jota myös saksalaiseksi pornofilmiksi aikanaan kutsuttiin ;-)